Slide background

Søndag 06.05.18 var det endelig tiden for valpetreff her for Tillitsfulle og Utrolige barna våres. 7 troll hadde mulighet til å dele denne søndagen med oss :-) Knall vær fikk vi også så det var kjempe deilig .

Vi startet dagen med alle øvelsene man har på et valpekurs som på plass/kontakt trening,sitt dekk,stå å bli øvelsene og så utrolig deilig å se at alle har god kontakt med sin valp og er kommet godt i gang. Vi var også innom passivitets trening og håndtering øvelse. Etter denne økten grillet vi og kosa oss sammen mens valpene kosa seg med lek.

Etter lunsj  og shopping på Musti så klippet vi klør på de som trengte det og viste innlæring av feltsøk og hvordan man lærer inn dette. Alle fikk prøve seg men da var det egentlig ganske slutt kjørt på de fleste. Kjempe slitne små troll. Så øv videre hjemme og husk det er bare å ringe for råd å hjelp. Tusen masse takk for at dere tok dere tid til denne  søndagen sammen med oss.

 

© 2019. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!