Søndag 30 oktober 22 var det tiden for det siste valpetreffet for Håpfulle og Imponerende trolla våres . 5 troll hadde mulighet å dele denne dagen med oss. De er blitt flott ungdommer med god oppdragelse og alle har flotte familier :-) Vi startet dagen med alle øvelsene man har i klasse lydighet som er en god grunnpakke som man bør ha på hunden sin. 

Vi gikk igjennom sitt på plass På plass ,bli sittende ,Bli liggende,stå ,innkalling hopp over hinder ,passerings øvelser samt hvorman belønner og hvorman er litt strengere :-) Flinke folk og flinke hunder. 

   

 

Etter et par timer med lydighet og felt søk som alle fikk prøve seg på -  å til slutt veldig slitne hunder og førere :-) tente vi grillen og kosa oss med mat og kaker :-) Samt det å dele både gleder og utfordringer med å ha en ung hund :-) Vi hadde også fått inn en del fra Musti her som man kunne handle til gode priser :-)Etter lunsjen viste vi en del helsestell som man fint fikser selv  . Vi vil få takke dere alle for en flott søndag og tusen takk for at dere tar så godt vare på valpene våres :-) Husk det er bare å ringe for råd og hjelp videre hele hundens liv :-)

 
   

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!