NUCH S(u)CH Av-Zan-Iaz Qikke Zaga    BBEE        ( kun sort)

Født: 09.01.201029.01.2020. Reg nr NO32995/10

Øyne FRI 17.02.14

HD: FRI A

3 x CERT,2 x BIR  8 x BIM ,3 x CACIB ,2 x Reserve Cacib1 x reserve CERT,1 x svensk CERT,Danskt CERT, Danskt Reserve CERT,1 x Svensk reserve CACIB,Danskt CACIB,  BIM BK, 45 x CK, 3 x HP -1 x BIG 4, BIS 4.BIR 8 xBIR veteran og 5 x BIS Veteran,1 x BIS 2 veteran

3 premie AK- 1 premie BK ,3 x 2 premie BK Jakt,2 x 3 premie BK jakt.

 1 premie - kl. 1 LP.Sølvmerket,  3 x  BIM junior. Nr 2 Unghund Flatmesterskapet.         59 poeng i WT BK

4 x BIR VALP ,2 x BIS ,2 x BIS 2 ,2X BIM  VALP

 Verdens beste Zaga har sovnet inn 10 år gammel. Hun har gitt oss så sinnsvakt mye her. Både av kjærlighet til alt og alle. Jobbet på jakt så det suste etter . Gikk et knall felt bare en  uke før hun døde. Husets ape katt som alltid viste hvordan hun skulle få oppmerksomhet. Kløyp oss i baken hvis vi ikke så henne når hun mente vi burde se henne. :-) Satt bak meg på stolen når jeg spiste å glemte å skyve rumpa mi helt inn. Da var hun oppe på et blunk. Hun har gitt oss tre fantastiske valpekull hvor vi har henne videre heldigvis. Zaga er en hund som sitter langt inne i hjertet vårt å det var så vondt nå når hun fikk et drypp . Vi håpet at det skulle gå bra men dessverre kom det på nye slag på så vi måtte la henne sovne inn etter en kort uke. Hun var med meg å gikk tur bare et par timer før hun døde. Slikket på Giga for å trøste bare en halv time før hun sovnet inn. Omsorgfulle mamman til Aqua Giga og Norah som pusset og ordnet de helt til det siste.Vi SAVNER henne sinnsvakt å hullet er stort her hjemme nå. 

Bilde underZaga med Cert 2 :-) OG med Certet fra Sveige som hun fikk på My Dog i januar 2012 :-)

Her er Zaga 6 1/2 mnd. Og BIS på NRK avd. østfold sin utstilling. En meget stolt mamma med gull klumpen sin.

 21.07.10 Her er Zaga ca 6 1/2 mnd vinden tar tak i pelsen så den blafrer.  09.05.10.Her er Zaga på sin første utstilling .Hun ble  Bir & Bis 2

01.04.10.Her er Zaga på sin første markering med due. Og jammen løp hun ut å hentet den å bar den stolt tilbake til Kjell. Tror nesten vi var stoltere en henne :-)

Lille frøken Zaga blir her foreløpig ser det ut som. Hun er som navnet sier et lite eventyr :-) Hun er også på turer med de voksne, er med på kontoret i butikken og stor koser seg som minsten i familien. De voksne flattene er ganske så tålmodige med henne. Mamma Lhea er fremdeles en skikkelig høne mor. Hun & Zaga ligger å leker i times vis her i stua. Hun er en morsom liten dame som allerede nå synes både fugle vinger og dummies er noe man skal hente. Spennende å se hva denne damen har å tilføye oss etter hvert.

På bildet stående er Zaga 12 uker gammel.Hode bildet er tatt 25.03 Nesten 11 uker gammel.

Bildet under er Zaga 7 uker gammel.

 

 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!