Av-Zan-Iaz Raske Link Født 03.11.2017. Bærer av brunt og sort farge gen

HD:    Øyne:   Utstilling: 9 x HP , x 8 BIR  4 - 6 mnd og BIS valp 4 - 6 mnd :-)5 x BIR  1 x BIM og 3 xBIS ,12x BIS 2 valp BIG 4 NKK,BIG 2 NKK 6- 9 mnd

 

Link er det siste tilskuddet i flokken her å skal bli Anitas nye trenings kompis.På bildet over er han 19 uker gammel. Han er en herlig liten fyr som elsker oppmerksomhet. Matgal til 1000  å stuper elegant oppi alt som heter mat både i fat og på bord og benker for tiden :-)Blir så spennende å trene videre med denne unge mannen . Han elsker å trene lydighet og vil veldig gjerne være med å jobbe Han henter villig fugleving men har mest lyst til å ha den selv . Dummien kommer han glad og fornøyd å leverer i fanget vårt.Utsendinger har vi også så vidt startet med nå. På bildet under er han 9 uker og to dager.Så er han 15 uker gammel og bildene under er han 7 uker og 9 uker  og 5 dager på bildet nr 2.

 

  

 

 

 


© 2017. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!