Valpetreff 3 april-0

Endelig var tiden der til å se igjen de små trollene. Dagen smalt til med stålende sol og masse blide mennesker og hunder.

Vi startet dagen med lydighets øvelser som kontakt trening, sitt, innkalling, Nei øvelser, hilse pent øvelser, stå & dekk. Dette er jo mye for en liten valp ,men hovedsaken er at "foreldrene" lære så har man noe å trene på hjemme.

Må jo skryte litt da , for vi ble positivt overasket. Alle er godt på vei med sitt troll , og kontakten mellom hund og eier fungerte meget bra for alle.

Så var det lunsj med pølse kos. Valpene stor koste seg med lek. Den sosiale biten her er en veldig viktig del i utviklingen. De prøver og feiler i hvordan de skal omgås andre hunder. Og det er jo veldig trygt og godt med denne biten med bare kull valpene.

Etter pausen så snakket vi en del om feltsøk og hvordan vi lærer inn dette. Valpene var for slitne til at vi kunne la de prøve seg på dette nå ,men jeg håper at alle prøver på dette hjemme. Det er en morsom måte og trene hunden sin på , som hele familien kan være med på.

 

 

 


© 2019. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!