Mandag 5 april var det endelig dagen for det første valpetreffet for Qikke gjengen.

Når det da er bare 4 som ikke har mulighet til å komme av 11 valper så er det jo topp. Må bare si at dere har vært  utrolig flinke allerede ,og fått flott kontakt med trollet deres alle sammen. Vi startet dagen med forskjellige lydighets øvelser som kontakt trening / fri ved for, sitt ,dekk stå bli og innkalling. Vi var også innom håndterings øvelser og passivitets øvelser.

Det var utrolig deilig å se at alle har klart den første biten med lydighet trening for sin egen valp. Dette er så viktig siden de vokser så utrolig fort. Etter lydighets treningen grillet vi litt å kosa oss med både kaker og sjokolade :-) Valpene fikk leke fritt i hagen og gjett om det var gøy da.

Etter lunsj satte vi gang med felt søk. Kjell viste først hvor vi kan nå med Lhea før vi så prøvde en og en på dette. Det er jo helt utrolig at det var noe energi igjen i små trolla etter alt de hadde gjort denne dagen ,men jammen så løp de ut alle samen. Avleveringen er noe alle må jobbe mer med ,men dette er jo ganske så vanlig da :-)

Vi sier TUSEN TAKK til dere alle for en kjempe flott jobb med "barna" våres. Husk at det er bare å ringe om hjelp.

 


© 2019. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!