Tidligere valpekull

Søndag 06.01.19 var det endelig tiden for det første valpetreffet for Winnende trolla våres. det var 5 troll som hadde mulighet til å dele denne flotte dagen med oss.Vi startet dagen med alle lydighets øvelsene vi har på et valpe kurs. Vi lærer jo ikke alt dette på en dag men smaker på alt slik at alle kan trene videre hjemme. Å jammen var de flinke de små trolla våre. En utrolig fin kontakt har alle fått med sin skjønne valp :-)

Norah var kjempe glad for å se igjen trolla sine. Hun ordnet og styrte og kjente igjen alle. Og alle ble sjekket grundig:-) Etter en god trenings økt på godt å vel 1 1/2 time var alle veldig slitne i hodet. Da fikk de leke litt sammen løse. Det var populært. Så var det pølse grilling og kake spising på oss. Samt utstyr fra Musti for de som ønsket dette.

 Etter denne pausen viste vi  felt søk og innlæring av dette. Trolla løp villig ut å hentet . men innkomsten er litt å jobbe med. Men jammen klarte de dette bra også. bare å kose seg å trene hjemme videre. Ring for hjelp å råd på veien. Tusen masse takk for en fantastisk jobb dere legger ned i "barna " våres. Og tusen takk for at dere delte denne søndagen med oss. :-)Søndag 28.10.18 var det tiden for valpetreff nr 2 for Tillitsfulle Utrolige og vakre. Det var ikke så mange som hadde mulighet til å dele denne dagen med oss. men vi som var samlet hadde det i hvertfall kjempe gøy. Fantastisk hvor god jobb alle har gjort med sin valp. Vi startet dagen med felt søk og innlæring av dette. Alle søkte greit men avlevering og bæring er det noen som må jobbe litt med hjemme :-) 

Etter denne økten gikk vi igjennom en del bli øvelser med bli sittende bli liggende og bli stående samt på plass og kontakt. Innkalling og hopp over hinder :-)Flinke hundeførere og flinke hunder. Vi er stolte av dere :-)

Etter denne økten kosa vi oss med grilling og kake.Musti hadde også en del utstyr her slik at alle kunne handle til gode priser :-). Etter dette hadde vi en del om helse stell som enkle ting man kan fikse selv som klo klipp letter sår skader , øre rens, forhuds utskylling, bæring av hunden hvis den skader seg o.s.v- Vi vil få takke alle for en flott søndag sammen og tusen takk for den jobben dere legger i "barna" våres :-)


Søndag 07.10.18 . var det endelig tid for valpe treff nr 2 for Raske og Stilfulle gjengen. 5 Raske troll og 4 Stilfulle troll hadde tid og mulighet til å dele denne flotte søndagen med oss. Vi startet dagen med å vise feltsøk hvordan det skal være og hvordan man lærer inn dette. Alle var flinke til å løpe ut å søke og ta dummien men avleveringen må man jobbe litt mer med :-) 

   
   

Etter en runde med felt søk så fortsatte vi gården med forskjellige bli øvelser som bli sittende bli liggende bli stående. samt på plass og innkalling og hopp over hinder. Alle har kommet langt med sin hund og alle hadde en god kontakt. En fantastisk gjeng med ungdommer som funket så bra sammen og ingen løp rundt som noen klovn :-) 

Etter denne økten fyra vi grillen og kosa oss med grill mat og en fantastisk kake som Heidi og Casper hadde bakt :-) Vi hadde fått hjem masse utstyr  fra Musti og vi fikk gode % på handling derifra. Så alle fikk handlet det de trengte. Etter denne pausen viste vi helse stell og enkle ting man kan fikse selv og litt vanskligere ting hvis ulykken skulle være ute å man er langt til skogs eller fjells :-) Tusen masse takk for en kjempe jobb dere har gjort med "barna" våres. Husk det er bare å ringe for hjelp å råd  videre :-)


Av-Zan-Iaz Winnende Født 19.10.2018 Etter Av-Zan-Iaz Magiske Norah  &  C.I.E NUCH S(u)CH Av-Zan-Iaz Elegante Loke                                                                                           

 

 • Av-Zan-Iaz Winnende Flora          NO58015/18
 • Av-Zan-Iaz Winnende Jawa         NO58016/18
 • Av-Zan-Iaz Winnende Mia           NO58019/18
 • Av-Zan-Iaz Winnende Eira          NO58017/18
 • Av-Zan-Iaz Winnende Lady        NO58018/18
 • Av-Zan-Iaz Winnende Luna     NO58020/18
 • Av-Zan-Iaz Winnende Felix       NO58023/18
 • Av-Zan-Iaz Winnende Dennis   NO58022/18
 • Av-Zan-Iaz Winnende Bastian  NO58021/18
 • Av-Zan-Iaz Winnende Arius      NO58024/18
 •   MagiskeNorah120217   

Søndag 24.06. kom med strålende vær og tre troll som hadde tid og mulighet til å dele denne dagen med oss. Kaisa synes det var kjempe trivelig å treffe barna sine igjen. Vi startet dagen med de forskjellige øvelsene man har i klasse 1 som er en god grunn pilar for hverdags lydigheten. Vi var igjennom sitt dekk stå på plass kontakt innkalling . Alle tre har kommet langt å det var så gøy å se. God kontakt med familien hadde alle tre :-) 

Etter en god runde med lydighets trening . Så tok vi lunsj med grilling og kake spising. Trolla var ganske så slitne da og fulle av alle inntrykk. Utrolig deilig å se at alle har det så fint i sine familier og at alle har vært så flinke med trening fra de hentet.

 Etter lunsjen snakket vi en del om fløyte bruk og aktivisering av hundene med dummies. Kjempe gøy å holde på med å veldig lett å lære inn. Vi viste også felt søk og innlæring på dette å alle fikk prøve seg på hvert sitt felt. Bare å øve videre hjemme og husk det er bare å ringe å spørre om hjelp og råd videre. TUSEN masse takk for en flott dag sammen med dere og for at dere tar dere så godt av "barna" våres.


© 2019. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!