Søndag 14 september var det tid for valpetreff for Beste gjengen :-)

Da var det endelig dagen for siste valpetreffet for Beste gjengen. I dag 14 september så er det ett år siden de ble født.:-) 3 ungdommer hadde tid og mulighet til å dele denne dagen med oss. Utrolig gøy å se hvordan de har utviklet seg og hvor snille og herlige hunder de er. Vi startet dagen med å vise feltsøk og alle fikk prøve seg på dette.Flinke hunder og eiere :-) Ikke mer å si om dette. Griper mykt apporten og er så fornøyde med å få lov til å søke.:-)

Etter dette så var det inn i hagen for en økt med lydighet.Her gikk vi igjennom de forskjellige bli øvelsene og hva man kan bruke disse til i daaglig livet. Samt vi var innom innkalling , stå, dekk og hopp over hinder.Flinke hunder og eiere her også. Så dette var en fryd :-) Etter denne økteen så var det grill kos og kake spising.

Etter pausen så gikk vi igjennom en del helsestell som man fint kan fikse selv. Som mindre kutt skader,ører,negler,halelammelse o.s.v Greit å kunne gjøre det meste selv av enkle ting :-)Det har vært en flott dag med herlige hunder ,blide folk og et nydelig vær. Tusen takk for at dere delte denne søndagen med oss. Husk det er bare å ringe når dere trenger hjelp å råd videre.


© 2019. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!