Valpetreff 4 september .05.

Å endelig var dagen her med valpetreff nr 2 for drømmende gjengen. Det var 6 av 7 som kunne komme ,og det er jo supert oppmøte.

Vi startet dagen med å vise feltsøk, hvordan det ser ut og fungerer ferdig innlært. Så var det en og en som fikk prøve seg på eget felt.

 Dette gikk kjempe bra. Alle søker effektivt og konsentrert. Selv Kaisa og Tundra midt i løpetid jobbet veldig bra. Brum klarte også som eneste hane i flokken å konsentrere seg om søket og ikke om løpetid. Etter feltet så var det lydighets øvelser . Vi prøvde alle på lineføring, Bli liggende, bli stående , bli sittende, innkalling og hopp over hinder. Dette fungerte topp med alle, med god kontakt mellom hund og fører.

Så var det leke pause med kake og pølse spising på oss to beinte.( Nydelig kake Wibeche) Etter maten så gikk vi igjennom helse stell og pels klipping. Jeg tror vi alle var rimelige slitne og fulle i hodet etter dette kjøret.

Tusen takk til dere alle for en flott jobb med valpene " våres".Dere har vært kjempe flinke. Og TUSEN TAKK for kjempe fin presang.

 


© 2019. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!