Generelt

Attraktive trolla er født 29.03.20   3 tisper & 5 hanner :-) Alle sorte

01.04.20. I dag er de skjønne små 3 døgn gamle. Lykke koser seg i mamma rollen. I går var hun med på den første litt lengre turen for å strekke litt mer på bena. det synes hun var godt. Men gjett om det vaar full fart til valpene når hun kom inn igjen :-) Hønemor :-) Her er jente merket halen og gutt merket halen.

31.03.20 Lykke stor koser seg med sine små.  I går ettermiddag kom familien hennes på besøk og hun var stolt av barna sine :-) De spiser og sover :-)Her er jente merket nakken og gutt merket nakken

30.03.20.Nå er alle veid og alle har gått fint opp. Det er helt fantastisk :-) Lykke stor koser seg med trolla sine. Morkaken er ikke kommet enda men noe slim fra den kom ut ved 3 tiden i natt. Da hadde hun små veer. Så kommer vel resten snart tenker jeg :-)Nå skal jeg prøve å sove litt sammen med Lykke og små  trolla og kjell skal på jobb. Han går helt i søvne her nå klokken 5 :-) Her er Jente merket rumpen og gutt merket på rumpen.:-)

29.03.20. Nå tror vi det er tomt for valper. Lykke er en Fantastisk mamma. Rolig og behagelig. Pusser og ordner på sine skjønne små. De er store å flotte alle sammen. Det er forresten vi som har malt de med hvite prikker for å se forskjell på de :-) Nå har Lykke badet å fått rent tepppe. så får vi ligge å følge med videre utover natten. Vi mangler en morkake , den kommer nok etter hvert tenker jeg :-) Her er alle skjønne trolla :-)

29.03.20 .Kl 23.10 kom det en stor tispe til :-)Vi mangler fremdeles en morkake så vi får vente videre her. Valpene er kjempe fine Friske og flinke på puppen. Lykke er en fantastisk mamma  :-)

Nå er kl blitt 22,40 og nå er det født 2 tisper og 5 hanner :-) Nå er vi usikre på om det er flere . Vi mangler en morkake . Vi får ta tiden til hjelp her å se :-)

1 gutt til er født :-) Nå er kl 20.30 er det kommet 1 tispe og 3 hanner. kjenner i hvertfall en valp til men tror det kan være . Vi får se :-) de er store å flotte valper men noen utrolig vakre hoder

Nå kl 19 er det kommet en tispe og 1 hann valp flere vil ut :-)

Kl 17.35 Veer har startet :-)

Nå er kl 17 og Lykke er fremdeles i utblokkingen. Den kan ta opp mot 24 timer så blir spennende når det starter. Kjell og Lykke sov liutt side om side her for en time siden. Så var hun i gang med gravingen å rede byggingen igjen :-)

Nå er kl 11 og Vi har vært på en tur. Lykke skulle grave hule hele tiden så jeg stresset litt med å komme hjem igjen. Livredd for at hun skulle begynne å føde på veien :-) men nå rydder og ordner hun veldig valpekassen sin. tempen er fremdeles nede på 36,5 :-)

I natt har Lykke gravd litt og ryddet plass for barna sine . teppene er blitt snudd opp ned. Tempen ligger fremdeles på 36,6 nå kl 5 og hun vil ikke ha maten sin. . Vi venter her :-)

28.03.20. Lykke tar livet med ro. I løpet av dagen har tempen sakte krøpet ned mot 37 grader for nå kl 20 å gå ned til 36.8. Hun er som sagt helt rolig men vi håper at uttblokking starter mer i løpet av natten :-)

27.03.20.Lykke har flyttet inn på sitt valperom nå . Hun har slått seg godt til ro. Hun er stor og tung men er allikevel gladelig med på turer om dagen . Det sparker godt magen hennes nå . Magen har falt ned så det nærmer seg. men tenker at det fort tar noen dager til før hun føder . Hun er på dag 62 etter første parring . men det  tror jeg var litt tidlig . Hun måler nå 80 rundt livet på det tynneste og 87 cm på det tykkeste :-) Av-Zan-Iaz Aktive Aqua

Reg nrNO39906/13    HD FRI A

 NUCH SU(u)CH Av-Zan-Iaz Qikke Zaga NO32995/10 HD FRI A  NUCH NCH NUCH Av-Zan-Iaz Glimrende Lhea 02366/07 HD FRI A
 INT FI SE NO NORD EE LT UCH NV Toffedreams Scuff n Puff 

Reg nr:S26036/2003 HD FRI A 

 

 SV-08 S U(u)CH NV-08 N UCH FIN  Explicit Trouble Maker HD FRI A  SE U(u)CH NORD JV-03 Starworkers Double Trouble FRI A
 SE VCH
Explicit First Comes Love FRI A
 

Hannemor`s Stole The Show

NO 52322/15 Fri A


 NORD CZUCH Whizzbang Hit or Miss FRI A

 NUCH SE(u)CH NORD JV-07 Almanza Quite The Thing Fri A

 

 INT NORDISK UCH NORD V-04 Almanza Sweet Georige Brown Fri A

 NJV -11Hannemors Gullhjerte FRI A C .I.E NHR UCH SE U(u)CH Almanza Suck A Good Life Fri A
 Fly Med To The Moon FRI A

 

Startside
Opp

 

VALPER SOM KOMMER FRA OSS

·        Kombinasjonen mor/far oppfyller avels rådets krav i NRK.

·        Valpene er registrert i NKK.

     ·        Valpene er ID merket med chips.

·        Valpene er vaksinert mot parvovirus  ved 7 ukers alder.

·        Valpene har fått ormekur 4 ganger.

·        Valpene leveres med helse attest .De er sjekket av veterinær rett før levering.

·        Valpene har med seg sin egen perm som inneholder kjøpekontrakt og veiledning i stell, foring  og trening videre. Valpene er foret på EUKANUBA og får med seg en 2,5 kg med dette videre. Vi anbefaller på det sterkest at valpen får det samme foret i sitt nye hjem.

·        Vi kaller inn til 2 valpetreff ved ca 3 mnd. Og 10 mnd alder. Her får du hjelp og veiledning før ”problemer” blir problemer.

 

 

  NÅR DU KJØPER HUND HOS OSS SÅ VIL VI AT DU

·        Jobber med hunden din slik at dere fungere bra sammen enten du skal ha en familie hund eller en hund som også skal brukes til jakt eller brukshundsarbeidet.

·        Kommer på valpetreff (hvis du ikke bor for langt unna)

·        HD fotograferer hunden ved 12 –16 mnd alder.

·        FORSIKRER hunden din.

 

 

 

 


Kjell lager og tilpasser alle typer bur & grinder for bil ,enkle og doble .

Lager bur med flere dører så man kan sette buret hvilken vei man ønsker , kan da bruke ekstra utgang som nødutgang ved ulykke .

Burene er helsveiset derfor ingen støy fra buret .

Burene / Grindene er pulverlakket ,dette er en type lakkering som tåler røff behandling.

Kan også galvanisere buret , grindene hvis ønskelig, da tåler de alt av vær og vind , kan stå ute .

Pris på bur er fra 2500 Kr .

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Telefon 99 72 19 05

 Bur 2 Bur 3 
 BUR 4  Bur 1

 

 

 

 

 


 

Dansende Kullet Født 16.10.2010. etter

Av-Zan-Iaz Charmerende Charmen reg nr25218/06 & Doggygarden's Pa Boomerang reg nr 12510/08

Av-Zan-Iaz Dansende Marley  Reg nr NO 57543/10

Av-Zan-Iaz Dansende Diva Reg nr NO 57544/10

 


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!