Generelt

Attraktive trolla er født 29.03.20   3 tisper & 5 hanner :-) Alle sorte

07.04.20. Øyen sprekkene er blitt veldig mer markante i løpet av det siste døgnet ,men ingen har begynt å åpnet opp øynene enda. Å dette er alltid så spennende. de er så skjønne når de titter med store øyne rundt i verden :-) Her er jente merket rumpe og gutt merket rumpe :-)

06.04.20. Alle klør er klippet og de var kjempe flinke :-) Deilig når det er vel over stått. Nå begynner vi å glede oss til de skal åpne øynene :-)Her er Gutt merket venstre bak og gutt merket høyre bak 

05.04.20. I natt har det vært rolig :-) Det var deilig å sove litt . I dag er trolla blitt en uke gamle. Så i dag er det klo klipp og mark kur. :-) Phu. Klo klipp det er godt når det er vel overstått. De sitter liksom ikke helt rolig de små apekattene .Her er Jente merket halen og gutt merket på halen

04.04.20.  natt har vi hatt en litt mer urolig natt. Trolla begynner å bli store å de drikker mye melk ,og det bllr litt løse mager av all melken. Men nå ser det ut som det stabiliserer seg bra igjen nå kl 5 :-) Men både Kjell og Lykke har vært litt frustrerte over litt sutring her  natt. Lykke liker ikke at de piper ltt å prøver så godt hun kan å stoppe det med kos og Kjell får ikke sove å blir frustrert av det :-)Men nå er det ro her igjen :-) Her er Jente nakken og gutt merket nakken

03.04.20. Lykke koser seg masse på tur nå. Plukker med seg det meste av pinner og diverse som hun bærer glad og fornøyd med hjemover. Nå vi kommer hjem er det rett oppi til små trolla sine for å sjekke at alle har hatt det bra mens vi har vært på tur. Å det har de jo hver gang :-)De sover spiser bæsjer tisser for så å gjøre alt på nytt :-) Her er Gutt rumpe og jente rumpe

02.04.20. I går var Lykke med på en god lang tur sammen med Norah. Hun synes det er godt med et liv ved siden av mating og rumpevask av sine skjønne små. Trolla stor koser seg med masse melk :-) Her er Gutt merket høyre bakben og gutt merket venstre bakben 

01.04.20. I dag er de skjønne små 3 døgn gamle. Lykke koser seg i mamma rollen. I går var hun med på den første litt lengre turen for å strekke litt mer på bena. det synes hun var godt. Men gjett om det vaar full fart til valpene når hun kom inn igjen :-) Hønemor :-) Her er jente merket halen og gutt merket halen.

31.03.20 Lykke stor koser seg med sine små.  I går ettermiddag kom familien hennes på besøk og hun var stolt av barna sine :-) De spiser og sover :-)Her er jente merket nakken og gutt merket nakken

30.03.20.Nå er alle veid og alle har gått fint opp. Det er helt fantastisk :-) Lykke stor koser seg med trolla sine. Morkaken er ikke kommet enda men noe slim fra den kom ut ved 3 tiden i natt. Da hadde hun små veer. Så kommer vel resten snart tenker jeg :-)Nå skal jeg prøve å sove litt sammen med Lykke og små  trolla og kjell skal på jobb. Han går helt i søvne her nå klokken 5 :-) Her er Jente merket rumpen og gutt merket på rumpen.:-)

29.03.20. Nå tror vi det er tomt for valper. Lykke er en Fantastisk mamma. Rolig og behagelig. Pusser og ordner på sine skjønne små. De er store å flotte alle sammen. Det er forresten vi som har malt de med hvite prikker for å se forskjell på de :-) Nå har Lykke badet å fått rent tepppe. så får vi ligge å følge med videre utover natten. Vi mangler en morkake , den kommer nok etter hvert tenker jeg :-) Her er alle skjønne trolla :-)

29.03.20 .Kl 23.10 kom det en stor tispe til :-)Vi mangler fremdeles en morkake så vi får vente videre her. Valpene er kjempe fine Friske og flinke på puppen. Lykke er en fantastisk mamma  :-)

Nå er kl blitt 22,40 og nå er det født 2 tisper og 5 hanner :-) Nå er vi usikre på om det er flere . Vi mangler en morkake . Vi får ta tiden til hjelp her å se :-)

1 gutt til er født :-) Nå er kl 20.30 er det kommet 1 tispe og 3 hanner. kjenner i hvertfall en valp til men tror det kan være . Vi får se :-) de er store å flotte valper men noen utrolig vakre hoder

Nå kl 19 er det kommet en tispe og 1 hann valp flere vil ut :-)

Kl 17.35 Veer har startet :-)

Nå er kl 17 og Lykke er fremdeles i utblokkingen. Den kan ta opp mot 24 timer så blir spennende når det starter. Kjell og Lykke sov liutt side om side her for en time siden. Så var hun i gang med gravingen å rede byggingen igjen :-)

Nå er kl 11 og Vi har vært på en tur. Lykke skulle grave hule hele tiden så jeg stresset litt med å komme hjem igjen. Livredd for at hun skulle begynne å føde på veien :-) men nå rydder og ordner hun veldig valpekassen sin. tempen er fremdeles nede på 36,5 :-)

I natt har Lykke gravd litt og ryddet plass for barna sine . teppene er blitt snudd opp ned. Tempen ligger fremdeles på 36,6 nå kl 5 og hun vil ikke ha maten sin. . Vi venter her :-)

28.03.20. Lykke tar livet med ro. I løpet av dagen har tempen sakte krøpet ned mot 37 grader for nå kl 20 å gå ned til 36.8. Hun er som sagt helt rolig men vi håper at uttblokking starter mer i løpet av natten :-)

27.03.20.Lykke har flyttet inn på sitt valperom nå . Hun har slått seg godt til ro. Hun er stor og tung men er allikevel gladelig med på turer om dagen . Det sparker godt magen hennes nå . Magen har falt ned så det nærmer seg. men tenker at det fort tar noen dager til før hun føder . Hun er på dag 62 etter første parring . men det  tror jeg var litt tidlig . Hun måler nå 80 rundt livet på det tynneste og 87 cm på det tykkeste :-) Av-Zan-Iaz Aktive Aqua

Reg nrNO39906/13    HD FRI A

 NUCH SU(u)CH Av-Zan-Iaz Qikke Zaga NO32995/10 HD FRI A  NUCH NCH NUCH Av-Zan-Iaz Glimrende Lhea 02366/07 HD FRI A
 INT FI SE NO NORD EE LT UCH NV Toffedreams Scuff n Puff 

Reg nr:S26036/2003 HD FRI A 

 

 SV-08 S U(u)CH NV-08 N UCH FIN  Explicit Trouble Maker HD FRI A  SE U(u)CH NORD JV-03 Starworkers Double Trouble FRI A
 SE VCH
Explicit First Comes Love FRI A
 

Hannemor`s Stole The Show

NO 52322/15 Fri A


 NORD CZUCH Whizzbang Hit or Miss FRI A

 NUCH SE(u)CH NORD JV-07 Almanza Quite The Thing Fri A

 

 INT NORDISK UCH NORD V-04 Almanza Sweet Georige Brown Fri A

 NJV -11Hannemors Gullhjerte FRI A C .I.E NHR UCH SE U(u)CH Almanza Suck A Good Life Fri A
 Fly Med To The Moon FRI A

 

Startside
Opp

 

VALPER SOM KOMMER FRA OSS

·        Kombinasjonen mor/far oppfyller avels rådets krav i NRK.

·        Valpene er registrert i NKK.

     ·        Valpene er ID merket med chips.

·        Valpene er vaksinert mot parvovirus  ved 7 ukers alder.

·        Valpene har fått ormekur 4 ganger.

·        Valpene leveres med helse attest .De er sjekket av veterinær rett før levering.

·        Valpene har med seg sin egen perm som inneholder kjøpekontrakt og veiledning i stell, foring  og trening videre. Valpene er foret på EUKANUBA og får med seg en 2,5 kg med dette videre. Vi anbefaller på det sterkest at valpen får det samme foret i sitt nye hjem.

·        Vi kaller inn til 2 valpetreff ved ca 3 mnd. Og 10 mnd alder. Her får du hjelp og veiledning før ”problemer” blir problemer.

 

 

  NÅR DU KJØPER HUND HOS OSS SÅ VIL VI AT DU

·        Jobber med hunden din slik at dere fungere bra sammen enten du skal ha en familie hund eller en hund som også skal brukes til jakt eller brukshundsarbeidet.

·        Kommer på valpetreff (hvis du ikke bor for langt unna)

·        HD fotograferer hunden ved 12 –16 mnd alder.

·        FORSIKRER hunden din.

 

 

 

 


Kjell lager og tilpasser alle typer bur & grinder for bil ,enkle og doble .

Lager bur med flere dører så man kan sette buret hvilken vei man ønsker , kan da bruke ekstra utgang som nødutgang ved ulykke .

Burene er helsveiset derfor ingen støy fra buret .

Burene / Grindene er pulverlakket ,dette er en type lakkering som tåler røff behandling.

Kan også galvanisere buret , grindene hvis ønskelig, da tåler de alt av vær og vind , kan stå ute .

Pris på bur er fra 2500 Kr .

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. . Telefon 99 72 19 05

 Bur 2 Bur 3 
 BUR 4  Bur 1

 

 

 

 

 


 

Dansende Kullet Født 16.10.2010. etter

Av-Zan-Iaz Charmerende Charmen reg nr25218/06 & Doggygarden's Pa Boomerang reg nr 12510/08

Av-Zan-Iaz Dansende Marley  Reg nr NO 57543/10

Av-Zan-Iaz Dansende Diva Reg nr NO 57544/10

 


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!