Anita og Kjell med hundeneVi som ligger bak navnet Av-Zan-Iaz heter Anita Iversen & Kjell Gulliksen. Vi bor ute ved vannet på Vesterøya i Sandefjord. Her er flotte turområder som vi bruker daglig.

Den store hobbyen vår er jo hundene våre. Vi synes blant annet å konkurrere i lydighet og jakt og utstilling er kjempe gøy. Dette er noe hundene våres også elsker å holde på med. Vi har investert i en bobil som vi reiser med både på utstillinger, jaktprøver og når vi låner hannhunder langt unna :-) Her har vi "eget"  hunderom; 2 køyesenger i den ene delen av bilen som hundene disponerer. Det er mange som rister på hodet av våre bortskjemte dyr :-) Men vi koser oss sammen.

Anita: Startet med egen hund i 1986. Da fikk jeg Shane, min første flatt. Hund ble fort en besettelse så Chico (shæfer)  og Robin (flatt) kom også fort inn i huset. Disse tre guttene har gitt meg mye. Vi drev aktivt med brukshundsarbeidet i mange år. Jeg ble også utdannet instruktør i lydighet. Har holdt mange kurs både i lydighet og bruks opp igjennom årene.

Kjell: Var så "heldig" å bli forelsket i Anita med 3 store hannhunder sommeren -92. Jeg ble kastet inn i et liv med lydighet og kursvirksomhet og Masse hunder. Ble dratt med når Anita skulle på kurs for instruktører , og.... ble  faktisk bitt av basillen selv. Har jobbet som  instruktør sammen med Anita på en masse kurs. Er den som synes det er mest gøy å konkurrere av oss to.  Heiv meg også på et jakt kurs og ble bitt av basillen her også. Har vært utrolig gøy å prøve alt jeg har lært gjennom årene på Lhea fra hun var 8 uker gammel og videre.logo transp

Vi er også glade i trene oss selv. Kjell har også blitt bitt av sykkel trening. Så fritiden den er helt full med trening av egne og andres hunder, trening av oss selv, kos på hytta og hjemme.

Guttene ble dessverre gamle etter hvert og vi mistet alle av alderdom fra julen -98 til august 2000. Ønsket lå nå i å kunne oppleve og ha valper selv, så da måtte vi gå over til tisper. Zania er stam-mor til Kennel Av-Zan-Iaz. I dag har vi 4 flat-tisper, 4 hann flat og 1  cocker spaniel tispe hjemme + 17 flat-tisper og 2 hann flat boende hos flotte for familier.

Vi holder jevnlig valpekurs og nybegynnerkurs i lydighet. Vi har trening en gang i uken for hunder fra oss. Vi hadde vårt første kull med valper 05.10.01. Da ble Alana født.  Valpene vokser opp inne i stua og blir godt preget av et vanlig familie liv med mye liv og lyd.Vi ønsker også å ø følge våres valper hele deres liv. tlf er alltid åpen døgnet rundt for Av-Zan-Iaz hunder Ring oss for hjelp å råd.

Vårt mål er å "lage" funksjonsfriske rolige familie hunder ,som også skal fungere ute på "jobb" enten det heter jakt eller brukshundsarbeide.

Ta gjerne kontakt:

Anita Iversen & Kjell Gulliksen.

 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!