Våre hunder

Av-Zan-Iaz Imponerende Filippa Født 22.11.2021.Reg nr  NO69882/21 

HD:    Øyne:

 

Denne skjønne damen ble med sin vakre mamma Alpha  hjem til sin familie . Her er hun nå familiens midtpunkt å vi gleder oss så til å se henne vokse seg til å stille henne på utstilling etter hvert . Hun er en rolig og trygg dame :-)

 

 

Av-Zan-Iaz Håpfulle Lucy født 23.10.2021. Reg nr NO67338/21

HD:                        Øyne:

Utstilling:

 

Nydelige Lucy bor til daglig sammen med Madeleine og William . Her er hun familiens midt punkt å prinsesse :-) Hun er en kvikk å smart liten frøken som vi gleder oss så til å stille ut på utstilling etter hvert :-)

                     

Av-Zan-Iaz Grasiøse Luna Født 07.04.21. Reg nr NO43853/21

HD :         Øyne:

Utstilling: Nr 1 valp 4 -6 mnd 4x HP 2 xBIR , 2 x BIS & 1 x BIS 3  valp

 

Her er frøken Luna til daglig kalt bitteliten hjemme hos Hilde og Jon. :-) Hun er jo bitteliten i forhold til de to store Kaisa og Lou :-) Ihverfall foreløpig :-)Hun er en vakker lita frøken som vi gleder oss masse til å følge videre. Hun skal bli Jons nye trenings kompis på jakt og lydighet :-) Mens Hilde trener utstillings treningen :-) 

     Kan være et bilde av 1 person, står og utendørs 

    

Hannemors Star To Av-Zan-Iaz   `Nala`NO60628/21  Født 15.08.2021.

HD :      Øyne :

 

 

Nala bor til  daglig hos Silje og hennes familie :-) Her stortrives hun å de trener allerede kjempe bra på lydigheten : -) Nala håper å bli rednings hund når hun blir stor :-) 

 

Av-Zan-Iaz Dansende Diva Født:16.11.20. Reg nr NO62842/20

HD:      Øyne:

Utstilling :Exelent Junior kl

Av-Zan-Iaz Dansende Diva er en nydelig tispe  som jeg hadde så lyst til å ha her hjemme. Men med 8 hunder fra før av så fikk hun flyttte til Lene og hennes familie hvor hun virkelig er familens midt punkt. Her trenes det  og hun får mer en nok av omsorg og kjærlighet :-) Gleder oss så til å se mer av denne elegante frøkna etter hvert. 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!