Våre hunder

    

Hannemors Star To Av-Zan-Iaz   `Nala`NO60628/21  Født 15.08.2021.

HD :      Øyne :

 

 

Nala bor til  daglig hos Silje og hennes familie :-) Her stortrives hun å de trener allerede kjempe bra på lydigheten : -) Nala håper å bli rednings hund når hun blir stor :-)                      

Av-Zan-Iaz Grasiøse Luna Født 07.04.21. Reg nr NO43853/21

HD :         Øyne:

Utstilling: Nr 1 valp 4 -6 mnd 4x HP 2 xBIR , 2 x BIS & 1 x BIS 3  valp

 

Her er frøken Luna til daglig kalt bitteliten hjemme hos Hilde og Jon. :-) Hun er jo bitteliten i forhold til de to store Kaisa og Lou :-) Ihverfall foreløpig :-)Hun er en vakker lita frøken som vi gleder oss masse til å følge videre. Hun skal bli Jons nye trenings kompis på jakt og lydighet :-) Mens Hilde trener utstillings treningen :-) 

     Kan være et bilde av 1 person, står og utendørs 

 

Av-Zan-Iaz Exlusive Wimsy  Født:25.11.2020 Reg nr NO63538/20

HD:      Øyne:     Utstilling : EXE 4 JKK,1 UKK - BIM Unghund,BIR  valp 3 x HP .Finalist valp på NKK :-) 6- 9 mnd.

 

Frøken Wimsy er på bildet 5 mnd gammel. En meget elegant frøken med bena veldig godt plantet på jorden :-) Hun er allerede kommet veldig langt i lydighets treningen. Fri ved fot går så det suser. Nette har en fantastisk kontakt :-) Wimsy bor til daglig hos Nette og Thomas sammen med mamma Tia og Frøken Oda. De to unge jentene stor trives med hverandre :-) Gleder oss til å vise frem denne prinsessen etter hvert :-)

 

 

Av-Zan-Iaz Dansende Diva Født:16.11.20. Reg nr NO62842/20

HD:      Øyne:

Utstilling :Exelent Junior kl

Av-Zan-Iaz Dansende Diva er en nydelig tispe  som jeg hadde så lyst til å ha her hjemme. Men med 8 hunder fra før av så fikk hun flyttte til Lene og hennes familie hvor hun virkelig er familens midt punkt. Her trenes det  og hun får mer en nok av omsorg og kjærlighet :-) Gleder oss så til å se mer av denne elegante frøkna etter hvert. 


 

                           

Av-Zan-Iaz Classiske Wilma født 11.09.20 Reg nr NO56706/20

HD: FRI A     Øyne:

Utstilling :

Den brune prinsessen bor til daglig hos familien Sveaas og her er hun familiens midt punkt. Hun stor koser seg. På bildet over er hun ca året :-)Vi gleder oss så til å følge henne videre  og etter hvert ta henne med på utstilling :-) På bildet under er hun stående 7 uker gammel og sittende ca 9 uker

      

© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!