NCH NUCH Av-Zan-Iaz Black Kellie Født: 23.10.02 - 13.06.14  (BBEe) Utstilling: 43 x CK - 3 x Cert,3 x BIR, BIS 4 , 2 x BIR & BIS BKK,7 x BIR Veteran,3 x BIM BK .5 x BIS VETERAN,2 BIS veteran, 1 x BIS 3 veteran, 1 x 1  premie AK ,1 x 2 premie Ak jakt ,2 x 1 pr Bk jakt prøve .Nr 2 Veteran mester Flatmesterskapet 2012 :-) Nr 3 Veteran flatmesterskapet2011,Lydighet:2 pr. kl 3 & Klasse vinner
 
 

 Ypppi Nå har Kellie fått tittelen NORSK CHAMPION - NCH Av-Zan-Iaz Black Kellie. For å få denne må man ha en 1 eller 2 premie ak jakt. Dette er ikke lett å få på samme hund både 1premie AK Jakt og NUCH utstilling så denne tittelen henger høyt. Men gamle mor klarte det hun.

Kellie var  aktiv tispe som egentlig ikke skulle bodd her hos oss. Hun bodde  det første året sitt hos en forvert hvor det dessverre ikke fungerte så bra. Hun var ganske så vilter og uten grenser når hun flyttet hjem igjen 1 år gammel. Men hun roet seg flott ned. Hun klasset seg opp til kl 3. Kjell begynt å trene henne til jakt da hun var ca 6 år gammel. Her har hun 1 første premie i AK. Og 2 x 1 Premier i BK

 Kellie gikk løs overalt og fungerte i alle situasjoner. Hun var  snill mot alle både på to og fire. Hun elsket som retrievere flest å bade .Hun var den beste barnevakten for valper hjemme. Vi kunne stole 100%  på at hun alltid var snill og god og gav de en god oppdragelse. Jeg er så utrolig glad for at jeg beholdt Aqua hennes oldebarn hjemme. Hun er veldig lik sin gode oldemor Kellie i sin være måte. Kellie  har  3 valpekull etter seg. Hun har gitt noen utrolig flotte avkom  og vi er så glade for at vi har både Lhea ,Santo ,Sofie, Lady  og Odin etter henne som videre har gitt utrolig flotte valper . Kellie etterlater seg et stort savn og det skal mye gjøre for å få en hund som henne igjen.Rett før påske oppdaget vi at hun hadde en stor svulst i magen. Men formen har holdt seg bra helt til nå. Hun løp rundt som en apekatt for to kvelder siden og lekte  vilter med Aqua. Så i går kveld kastet hun opp og var tydelig sliten,Men spiste et griseøre. I dag morges ville hun ikke ha maten sin  og vi skjønte på blikket hennes at nå var den stunden kommet som vi gruet så for. Vi kommer alltid til å huske Kellie for den STORE  flotte omtanken og personligheten hennes . Hun vil alltid være i våres tanker.

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!