Tidligere valpekull

21.10.21. Millemor tar livet med stor ro. Hun spiser godt er gladelig med på tur men er stor å rund nå. Vi kjenner godt det sparker rundt i magen hennes nå :-) Hun måler nå 84 på det tynneste og 94 på det tykkeste. Hun klarer ikke å vaske seg bak mer så det må vi orde. Magen er i veien :-) Hun er på 63 dagen etter første parring i dag men vi er ganske så sikre på at det var de to siste som som var riktige i forhold til eggløsning.Hun ble parret torsdag - søndag og tirsdag .Så det tar nok noen dager til før det titter ut noen skjønne små. Er litt spent for fikk vite at pappaen til Mille mor er bærer av gult Vi har ikke testet henne så hun kan også være bærer av gult. Kjæresten hennes er bærer av gult å det gule genet må komme fra begge sider for at det skal kunne komme gule valper 

19.10.21. I dag er Mille på dag 61 fra første parring. Hun er stor å tung å spiser nå mange små måltider i løpet av dagen. Tror fremdeles det er noen dager før hun føder :-)

I dag er Millie på dag 57 siden første parring. Hun er god å rund å i kjempe fin form Spiser godt  og koser seg på tur. Om natten må hun ut to ganger så det presser nok litt på nå. Hun måler nå 80 cm på det tynneste og 90 cm på det tykkeste . Ser egentlig ut som en rund ball :-)


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!