S

Søndag 01.04.24. var det klart for det første valpetreffet for Oppmuntrende trolla. 6 av 8 troll hadde mulighet å dele denne dagen med oss her:-)

Vi startet dagen med alle øvelsene man har på et valpekurs. Vi har vært igjennom kontakt ,på plass, sitt dekk,stå ,gå på plass , innkalling og  hådterings øvelser . Etter en times trening var valpene helt utslitt :-)Mye å lære på kort tid men alle fikk det godt til så det er bare å trene videre hjemme. Dere er godt på vei. Å det er så deilig å se. 

Etter denne økten lot vi valpene få hvile. Vi tente grillen å kosa oss med grill mat og kaker å det å få byttet gleder med å ha en liten valp :-) Og alt annet de finnet på :-) Etter en god pause så viste vi innlæring av felt søk og hvordan det er ferdig utlært. Alle har fått med seg "bruksanvisning" på dette så det er bare å begynne å trene hjemme. Man knytter valpen så til seg med dette . Og den blir mentalt veldig sliten :-) Den får brukt hode på en god måte . Det er bare å ringe når det stopper opp. :-)

 

Vi fikk sjekket alle klør og har hatt en fantastisk dag sammen med alle trolla. Luna synes også det var gøy å se de igjen. Så var hun ferdig :-)Husk det er bare å ringe oss for råd å hjelp videre, Vi har gratis kurs her hver mandga videre for Av-Zan-Iaz hunder for de som har mulighet til å delta her . Takk for at dere tar så godt vare på bebyene våres :-) 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!