Endelig var det tiden for det første Valpetreffet for Lojale og Modige trolla søndag 08.05.23. 8 av 11 troll hadde mulighet å dele dagen med oss. Fantastisk  gøy å se de igjen alle sammen. Vi startet dagen med forskjellige lydighetsøvelser vi har på et valpekurs. Vi var igjennom Sitt bli sittende på plass, stå dekk og innkalling. Alle har en god kontakt med sitt troll Så her er det bare fortsette å kose seg med trening videre hjemme :-

   

 Vi prøvde også alle på et enkel utgave av felt søk . Å alle løp ut fant å kom tilbake med dummien . De er så flinke. Kos dere videre med denne treningen. Det er så gøy å holde på. Nå var valpene veldig slitne så nå rundet vi av med lunsj og grilling :-) 

   

 Vi klippet klør på de som ønsket dette å kosa oss godt i finværet. Husk det er bare å ringe for hjelp å råd videre. Dere har vært kjempe flinke :-) Å både vi å Kimmie synes det var kjempe gøy å treffe alle sammen igjen :-)

   

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!