Søndag 28.10.18 var det tiden for valpetreff nr 2 for Tillitsfulle Utrolige og vakre. Det var ikke så mange som hadde mulighet til å dele denne dagen med oss. men vi som var samlet hadde det i hvertfall kjempe gøy. Fantastisk hvor god jobb alle har gjort med sin valp. Vi startet dagen med felt søk og innlæring av dette. Alle søkte greit men avlevering og bæring er det noen som må jobbe litt med hjemme :-) 

Etter denne økten gikk vi igjennom en del bli øvelser med bli sittende bli liggende og bli stående samt på plass og kontakt. Innkalling og hopp over hinder :-)Flinke hundeførere og flinke hunder. Vi er stolte av dere :-)

Etter denne økten kosa vi oss med grilling og kake.Musti hadde også en del utstyr her slik at alle kunne handle til gode priser :-). Etter dette hadde vi en del om helse stell som enkle ting man kan fikse selv som klo klipp letter sår skader , øre rens, forhuds utskylling, bæring av hunden hvis den skader seg o.s.v- Vi vil få takke alle for en flott søndag sammen og tusen takk for den jobben dere legger i "barna" våres :-)

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!