Resten av bildene er lagt ut på face under Anita Iversen . i en mappa som heter valpetreff Posetive og Qule . det blir for mye bilder på nettsiden så må begrense litt dessverre .

Søndag 26 mai var det endelig dagen for det første valpetreffet for Posetive & Qule trolla her  :-) 9 troll hadde mulighet å dele denne varme og flotte dagen med oss. Vi startet med å gå igjennom alle øvelsene vi har i klasse 1. som kontakt ,på plass , sitt dekk stå . samt bli med disse øvelse. Og for ikke glemme -  Den viktigste av alle - Innkalling :-) Alle funket kjempe fint å har en god kontakt med sin valp. . Vi var også innom håndterings øvelsen og pasiviserings øvelsen. Alt står godt beskrevet i kompendiet alle fikk med seg   :-).

Etter dette var både 2 og 4 bente ganske så pumpet. Det var kjempe varmt og de ble veldig slitne. :-) Da tente vi grillen og kosa oss med det å nystekte vafler . Etter en god lang pause viste vi felt søk og innlæring av dette. Valpene var veldig slitne men de prøvde og noen fikset det fint mens noen var utslitte :-) Men tren på dette hjemme. Det er så gøy å holde på med :-)Husk det er bare å ringe oss for råd å hjelp videre. Takk for de flotte jobben dere har gjort med trolla våres. :-)

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!