Søndag 24 januar var det tiden for det første valpetreffet for Knallfine gjengen våres.
5 av 7 valper hadde mulighet til å dele denne søndagen med oss. Heldigvis var det bare et par minus grader så med litt dekken på så hadde trolla det fint her på kurs. Vi startet dagen med at Fiona fikk hilse på alle barna sine .Det var stor gjensyns glede :-)  Så gikk vi igjennom alle øvelsene vi har på valpekurs som på plass,sitt ,dekk,stå bli sittende ,bli liggende ,bli stående og innkalling. Alle fikset dette kjempe fint.

Vi gikk også  igjennom passivitets øvelser samt alle fikk prøve hopp over hinder. Så klart lavt :-) Etter dette grillet vi og koste oss med sjokolade kaker. Praten går jo også i ett når vi har valper på samme alder så gleder og frustrasjoner er flott å dele :-)

Etter lunsj viste vi forskjelligee måter å bruke fløyta på . Innkallling og stopp signaler. Så viste vi feltsøk hvordan man lærer inn dette :-) Valpene var nå så slitne at de får man prøve dette på hjemme når de har sovet litt ut igjen.

Tusen takk til alle for at dere ville dele denne søndagen sammen med oss. Og husk det er bare å ringe for råd og hjelp videre . Så gleder vi oss til neste valpetreffet som kommer når de har havnet i tennårene :-)

 


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!