Så var dagen 30.10.16. kommet for valpetreff nr 2 for Knallfine ,Lovende og Magiske gjengen våres.

10 flotte tennåringer var med her i dag :-)Vi startet dagen med feltsøk hvor vi viste ferdig utlært feltsøk og så hvordan man lærer dette inn. Så fikk alle prøve en etter en :-) kjempe spennende synes trolla. dette er en aktivitiet som de bruker hodet kjempe bra på og blir mentalt slitne veldig fort. Så dettte er noe dere burde fortsette med hjemme.

Etter feltsøk fortsatte vi i hagen med forskjellige øvelser som bli sittende bli liggende innkalling, . Gå pent ved siden av . Dette funker kjempe flint. Flinke har dere vært på å trene å forme trolla våres. Etter denne økten var det pause med grilling kos og utveksling av erfaringer med å ha valp og ungghund :-)

Vi fortsatte etter lunsj med en bit om helse stell om forskjellige ting man lett fikser selv som forhuds rens ,ører, poter ,kuttskader,lus,klør og den del andre ting :-) Viktige ting man kan ordne selv uten å måtte reise til veterinær.Etter dette klippet vi de som ønsket det samt gikk over klo klipping.

Tusen masse takk for en kjempe jobb med "barna" våres. Å takk for en nydelig søndag sammen med dere .Husk det er bare å ringe hvis dere trenger råd og hjelp videre hele hunden s liv . Ingen spørsmål er for dumme :-)

 


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!