Valpetreff for Imponerende trolla 13.02.22. 5 troll hadde mulighet å treffe oss her å dele denne søndagen med oss. Vi fikk også med oss Håpfulle Lucy denne dagen :-) Utrolig gøy å møte alle igjen . De har vokst fint å alle fått en god kontakt med sitt lille troll :-)

Vi startet dagen med å vise felt søk ferdig innlært og hvordan man lærer inn dette. Alle fikk prøve å dette var gøy :-) Bare å sette igang å trene inn dette hjemme for dette vil de elske :-) Etter en god økt med dette så gikk vi over på lydighetsøvelsene vi har på et helt valpekurs. Man klarer jo ikke lære alt dette i løpet av noen få timer en søndag Men nå kan alle lett trene videre hjemme å så ringe oss  når man stopper opp.:-)

Det var kjempe gøy å se at alle har fått god kontakt med sin valp og at alle har startet godt med treningen på veien til en lydig og oppdragen hund. Vi har gått igjennom sitt på plass fri dekk stå bli sittende bli liggende bli stående og innkalling. Mye for et lite hode en slik dag :-) De ble ganske så slitne etter hvert Da fyra vi grillen å tok en god lunsj med grilling og kos sammen. De som ønsket å handle fra Musti til gode priser benyttet kjangsen til dette også. Vi fikk også snakket litt om alle de forskjellige tingene som er slitsomme med valp og gitt litt råd på veien videre. Men husk det er bare å ringe oss for mer hjelp å råd . :-) Tusen takk for den fantastiske jobben dere har gjort og gjør med valpenen våres :-)

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!