Søndag 06 mars var det klart for det siste valpetreffet for Grasiøse og Fasinerende trolla :-)Det var 7 troll som hadde tid og mulighet å dele denne dagen med oss. Vi startet dagen med forskjellige lydighetsøvelser som man har i klasse 1 . Ungdommene falt fort ned på bakken å å skjønte hva det dreide seg om :-)

   
   

Vi hadde en god økt med dette å alle ble kjempe slitne Etter dette fortsatte vi med å vise felt søk og hvordan det skal være ferdig utlært og innlæringen på dette. De fleste kom faktisk inn med dummien :-) Bare å trene videre hjemme med dette Husk at 5 minutter felt søk tilsvarer ne halvtimes turgåing i hodebruk :-)Etter dette var trolla slutt kjørte så da var det grilling og kakespsing på oss to bente. Samt utstyr fra Musti for de som ønsket dette 

   
 

 

 

 

 Etter denne pausen viste vi litt helse stell og hva man enkelt kan klare selv Husk det er bare å ringe for råd å veileding hvis det skulle skje noe Ikke noe er for dumt å spørre om . Takk for at dere tar så godt vare på "barna"våres å husk det er bare å ringe hele hundens liv for hjelp å råd :-)

 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!