Søndag 01 mars var det endelig tiden for valpetreffet fro Ærverdige gjengen. Vi var ikke akkurat heldige med været men med litt tøy på valper og oss så gikk det faktisk kjempe fint. 5 troll hadde tid og mulighet å dele denne søndagen med oss. 

   
       

Vi startet med å gå igjennom alle øvelsene man får på et valpe kurs. Som på plass, sitt dekk stå bli og innkalling.Alle har fått knall fin kontakt med sin valp å det er så deilig å se :-)her har det vært trent jevn å trutt siden de flyttet :-)

Vi holdt på i nesten 1 1/2 time da var både firbente og to bente helt utslitte :-) Ikke rart med det været vi hadde :-) Så da lot vi trolla få slappe av inne i hver sin bil. De sovnet med en gang og var mer en nok fornøyde. men s vi fyret grillen å kosa oss med lunsj. 

Vi skulle egentlig ha prøvd alle på felt søk og dummies men de var for våte å slitne etter lunsjen. Så vi viste med pappa Link hva man kan lære inn og hvordan man gjør dette. Tusen masse takk alle sammen for den fantastiske jobben dere gjør med trolla våres. Husk det er bare å ringe for hjelp å råd videre :-)

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!