Grasiøse trolla er født 07.04.21 3 tisper og 5 hanner . Alle lovet bort .

18.04.21. Øyen sprekkene blir bare mer å mer åpne nå. De er så søte . Men det er foreløpig vanskelig å ta bilde av valpen med åpne øyne. De kniper igjen når det blitzer til :-) Her er jente halen og gutt halen.

17.04.21. Nå er det 4 troll som har gløtter i øyen krokene  :-) Det er så spennende. Det er så gøy når de begynner å se på en med de nydeligste blå øynene. Ryggen min har heldigvis kommet i bedre lune i løpet av gårds dagen. Kjell måtte ta hjemmekontor For jeg var ganske så ubrukelig en del timer i går Det blir kos :-)Her er gutt nakken og jente nakken.

16.04.21. Nå er det spennende dager. Øyen sprekkene har begynt å bli mer markerte å i løpet av den neste uken åpner alle øynene. Litt drama her nå kl 04.30 for plutselig låste ryggen min seg å jeg klarte etter en stund å få manøvrert meg slik at jeg fikk tatt tak i tlf å ringt Kjell som var i 2 etg så han fikk hjulpet meg opp.Merkelig hvor fort slikt skjer. Var ute av sengen for en time siden å da var jeg helt fin så plutselig så sitter det bang. Får håpe det løsner fort nå med lutt smertestillende. Ikke lett å passe troll slik :-) Her er jente rumpe og gutt rumpe

15.04.21. Troll og Giga var i beste hender mens vi begge jobbet dag tid i går. Nina passer på som en smed å trolla er i trygge hender :-) Tusen masse takk :-) Klørne er klippet å de var kjempe flinke . Mark kuren gikk også ned så får vi  se hva magene sier om den i løpet av dagen da :-) Her er GHB og Ghode

14.04.21. I dag er de skjønneste små blitt 1 uke gamle. Så i dag er det klo klipp og mark kur som står på menyen . Jeg må jobbe dag tid i dag så Nina stiller opp så Trolla og voksne hunder og katter i trygge hender her :-) Her er jente halen og gutt halen.

13.04.21. Nå går det litt mer tid mellom hver gang Giga slipper melken så nå tar hun seg tid til å ligge i gangen utenfor soverommet sitt mellom melkingen. Korte turer inn i stua er også ok :-) Trolla vokser å koser seg :-) Her er jente merket i nakken og gutt merket i nakken.

12-04.21.Giga var med på en litte større tur i går sammen med Sala. Hun lengtet veldig hjem men det virket også som hun kosa seg litt med å få litt bevegelse i bena igjen :-) Hun ligger foreløpig mest i valpekassen. Noen små turer ut på kjøkkenet for å sjekke hva jeg holder på med så full fart inn igjen :-)Her er jente merket rumpe og gutt merket rumpe

11.04.21. Det er så koselig med Giga å trolla hennes:-)De spiser godt å Giga stor koser seg med alle 8 :-) Hun er nøye med rumpe vasken å det er ikke en rumpe som kommer unna når hun setter i gang med vaskingen :-) Det er fasinerende å sitte å se på hvordan hundemamman ordner å styrer med de små. de kan jo ikke gå på do selv enda og er helt avhengig av mamma hunden for å stimuleres slik at de tømmer avfallet ut bak :-)Her er gutt merket høyre bak og gutt merket på hode

10.04.21. 3 døgn gamle er de små blitt nå :-)Giga og små trolla koser seg godt sammen :-) Giga elsker sine små å pusser og vasker. De sover spiser bæsjer og tisser for så å gjøre det samme på nytt igjen :-) Her er jente  merket på halen og gutt  merket på halen .

09.04.21. Nå tror jeg mor kakene er kommet ut. Det kom tre som jeg så å hun spiste en hvis jeg ikke tar helt feil :-)Det kommer i hvertfall ikke så mye grums ut bak mer :-)Trolla vokser å trives og Giga stor koser seg som mamma. Hun elsker de små trolla sine å er ikke lett å få med ut en tur :-) Her er jente merket i nakken og gutt merket i nakken. 

08.04.21. Natten har vært rolig å fin. Giga har hatt jevnlig veer og ved 01 tiden kom det ut en mor kake til Vi mangler fremdeles noen . Tempen er bra og trolla koser seg med melk og mamman sin :-) Håper på litt søvn nå i løpet av dagen men det gjenstår jo å se om går i boks. Vi kommer til å ta kontakt med de som får valp i løpet av de neste dagene når vi ser at alt går bra her. Her er jente merket på rumpen og gutt merket på rumpen så er det alle :-)

07.04.21.Nå kl 20,00 så kom det jammen ei flott tispe til seilende ut. Så nå er det 5 hanner og 3 tisper . Nå tror jeg det er tomt bare morkakene som må ut i løpet av natten :-) Her er mor og barn :-)Det er vi som har malt de med hvite prikker så vi ser forskjell på de etter hvert som de blir født.

Nå er kl 19.40 å det har kommet 2 fine tisper og 5 flotta hanner . Giga har fremdeles små veer med jevne mellom rom. Vi mangler 4 morkaker men er usikre på om det er en valp til Det vil jo kvelden vise . Gia er like rolig å tar alt med stor ro :-)

Nå kl 15.40 er det kommet ei tispe og tre flotte hanner :-)

L 13.15 veer har startet .

kl er 04 .Nå har tempen godt ned til 36,4 Giga er foreløpig veldig rolig så vi sitter å venter :-) 

06.04.21. Natten har vært rolig . Giga spiste en halv vom pølse kl 5 så klart fra hånd. :-) Tempen holder seg fra 37,4 til 37,8 . 

04.04.21. Giga er stor å rolig nå :-) Tempen holder seg stabil på rundt 37,6 grader. Matlysten har vært litt opp å ned i dag. Vi får se hva som skjer gjennom natten om hun starter utblokkingen. :-)

29.03.21. I dag er Giga 55 dager på vei fra første parrings dagen. Hun ser ut som en kongle med fyrstikk ben akkurat nå. Hun er trillende rund. Hun spiser godt . Vil gjerne trene daglig på jakt. Men får ikke lov til mer en et par utsendinger på gården nå. Hun er med på turer men i bånd så hun ikke skal sette for stor fart med den digre kroppen :-) Hun måler nå 74 cm på det tynneste og 84 cm på det tykkeste. Her er Giga :-)


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!