Exlusive trolla født 25.11.20. 2 sorte tisper 1 brun tispe & 2 sorte hanner. Her er det lange vente lister så det blir ingen ledige valper.

03.12.20. I dag har jeg heldigvis full dag hjemme med de små . Kjenner at jeg savner så masse når jeg er ute av huset. Å det er masse å gjøre her så  har liksom ikke helt tid til jobb akkurat nå :-)Troll og Tia hadde besøk av Nette igjen i går. Det ble satt stor pris på. :-) Nå begynner vi å glede oss til at de skal åpne øynene. Øyen sprekkene blir mer å mer markerte nå. De åpner øynene fremover nå mot dag 14 :-) Her er Brun jente  og jente rygg

02.12.20 Å i dag er de skjønneste små blitt en uke gamle. Klo klipp å mark kur står på menyen i dag . Hmf. den klo klippen er jeg alltid glad er vel overstått. De er jo så små enda de søte små føttene,og de sitter ikke akkurat rolig når jeg skal klippe. Men det må gjøres  :-) Her er Jente nakken og Gutt rygg

01.12.20 Tenk i dag er det 1 desember. Jeg skjønner ikke helt hvor dagene blir av. Trolla vokser å  i natt kunne jeg skru av lyset en hel time å sove :-) Jeg er jo litt høne mor som passer på hver minste detalje men synes det er viktig. Godt med litt søvn.I dag kommer Nina her midt på dagen å er her i tre timer til Kjell kommer hjem fra sin jobb. Så prinsessen og de skjønne blir tatt vel hånd om mens jeg må jobbe noen timer.Her er Brun jente og gutt merket nakken.

30.11.20. Tia hadde nytt besøk av familien sin i går. Hun koser masse men sturer veldig når de drar.  Vi gikk en lang tur med henne å Allora etterpå for å få henne til å tenke på noe annet. :-)Hun blir revet mellom å være hos valpene og det å ville være med de.  Hun elsker familien sin :-) Her er Jente nakken og gutt rygg

29.11.20 I går hadde Tia besøk av mamman sin i mange timer. Hun elsker å kose å kos det får hun. Trolla vokser som bare det . Å det er en herlig ro i valpekassen :-) Man blir litt ekstra på vakt når det skjer at man mister valper ved fødsel. Men nå føler jeg at roen er her som jeg ønsker meg :-)Alle legger godt på seg. Tia ordner å pusser. I dag er de små blitt 4 døgn gamle. Her er Jente merket rygg og gutt merket nakken.

28.11.20 Natten har vært rolig. Det vil si så rolige det er når Tia gir melk en gang i timen å jeg følger med at alle får nok :-) For valpene og Tia er det rolig men jeg kjenner at jeg snart stuper nå med så mange netter uten søvn. Alle har lagt  på seg. Også jenta som gikk litt ned. Så vi håper at dette vil fortsette. Men de er små å det snur fort . Så det er bare å følge med. I dag kommer Nette å sitter med tia litt så jeg kan prøve å sove litte grann :-)Her er brunt jente og gutt merket rygg

27.11.20.Vi er litt usikre på den ene jenta her nå. Hun henger seg på puppen men det virker som næringen forsvinner rett igjennom. Vi krysser finger for at det snur i løpet av dagen. Resten av trolla legger godt på seg. Tia stor koser seg med de skjønne små. Her er gutt merket nakken og jente merket nakken.

26.11.20 Natten har vært ganske rolig . Jeg har ikke sovet noe men Tia har fått slappe av. Vi har fått ut to morkaker til. :-)Det er vi som har malt de med hvite prikker for å se forskjell på de. Ingen søvn foreløpig på meg så har ikke orket å begynne å ringe rundt. kan være jeg ikke får det til før i morgen. Må snart ha litt søvn :-)

25.11.20.Nå tror vi det er tomt her. Vi mangler 3 morkaker. men Tia er helt rolig nå. Kan gjemme seg en bak om ribbene. Men det får vi se utover natten. Det var 9 valper men dessverre mistet vi 4 stykker på vei ut. Veer gikk kjempe fint men de svelget for mye foster vann å ble kvalt . Posene røk på veien ut . Det er så trist når de er like hele og fine som de som klarte seg gjennom fødselen. Heldigvis er det ikke ofte man opplever dette for det er så trist. Men vi får glede oss med  de som er her. Det er nå 2 sorte tisper 1 brun tispe og 2 sorte hanner. Vi tar kontakt med de som er på valpelisten her i løpet av morgen dagen. Men det sier seg jo selv at det ikke er så mange valper å dele ut nå. Valpene koser seg med en meget rolig og herlig mamma Tia. Hun tar det nye livet med stor ro. Vasker og ordner. Stresser seg ikke opp :-) Her er mor og barn

Fødsel startet kjapt. Vi har nå 2 sorte tisper en brun tispe og sort hanne.Nå klokken 9.15 er tempen gått ned til 36,7. Tia er kommer i utblokkingen . Graver og ordner. Tempen skal som regel ned mot 36 før den går opp igjen å fødsel kan starte. Vi venter  Dette kan ta opp til 24 timer på noen.

Natten har vært litt mer ut å inn. Det presser på i magen nå så Tia må ofte ut. Og det er nok også en uro i kroppen som driver henne. Tempen er 37,2 nå klokken 5. Nå gikk hun å la seg litt i sengen min igjen . så vi får følge med gjennom dagen :-)

24.11.20 . I dag har jeg hatt senvakt å Kjell kom hjem når jeg dro :-) Tempen har holdt seg stabil gjennom dagen men kl 20 gikk den en tur ned til 36.9. Den har gått litt opp igjen nå kl 21.15. Vi har gått en lang å godt tur. Så vi får se hva som skjer gjennom natten om utblokkingen starter :-)

23.11.20. Det har vært en rolig natt. Maten spises hvis det er det hun har lyst på. Frokost i dag var en tykk skive med norwegian polar hunde mat . Fortært i sengen :-) Tempen har begynt å røre på seg nå. Den var 37,6 i går kveld. nå på morgenen er den 37,3 :-) Hun er veldig rolig så tror ikke det skjer noe på noen dager enda.

22.11.20. I dag måler prinsessen 80 cm på det tynneste og 89 cm på det tykkeste. Matlysten er ikke på topp. Hun spiser vom og pure natural vår for fra hånden min . Tørr foret kan jeg spise selv. Tygge ben går ned på høy kant da :-) Sprek på tur. :-) Tempen holder seg stabil foreløpig :-)

Da starter vi valpedagboken for Tia. Hun har flyttet inn på valpe rommet å tar livet med stor ro :-) Hun spiser godt koser seg på tur. Tempen holder seg stabil foreløpig på 38,3 . Vi kjenner det sparker i magen nå :-) Her er frøkna :-)

     

© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!