Mandag 22.04.19 2 påskedag var det tiden for det første valpetreffet for Ytende gjengen. 4 av 7 troll hadde mulighet å tilbringe dagen her sammen med oss og familiene sine. Utrolig gøy å se de alle igjen å du så flinke de er blitt. :-) Vi startet dagen med alle øvelsene man gjennomgår på et valpe kurs. Som på plass sitt , kontakt ,dekk ,stå , bli øvelser ,innkalling ,hånterings øvelse og hopp over hinder. Alle var kjempe flinke å alle har kommet langt med sitt troll. Knall gøy å se hvilken god kontakt alle har fått :-)

Etter en skikkelig lang og god trenings økt hvor trolla var helt slutt kjørte i hodet så ble det lunsj på oss to bente :-) Trolla fikk løpe å leke å kose seg sammen :-) Lava synes det var så kjekt å treffe igjen barna sine :-)

Etter en god lunsj prøvde vi oss på feltsøk :-) Vi viste ferdig feltsøk hvordan det er og hvordan man lærer inn dette. Dette er noe hele familien kan holde på med og det gir mye hjerne trim for hunden :-) Alle fikk prøve å alle klarte dette kjempe bra. Så nå er det bare hjem å øve :-) Nå var valpene så slitne at de sovnet alle sammen :-) Men husk det er bare å ringe for råd å hjelp og bare å komme hit for hjelp :-) Tusen masse takk til dere alle for den flotte jobben dere gjør med trolla våres :-) 

   

 

 

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!