Dansende trolla er  født 16.11.20 5 tisper & 5 hanner. Alle sorte    Alle lovet bort

03.12.20. Trolla får nå 4 små måltider hver dag. Å gjett om det er vodt :-) Allora synes også beby grøten er god så jeg må passe på så hun ikke slurper det i seg bak ryggen min :-) I dag åpner vi valpe kassen mer . Nå trengs det mer plass :-)Her er Jente nakken og gutt nakken.

02.12.20. Trolla er i trygge hender her mens jeg må jobbe litt med Nina som styrer huset :-) De fikk også kos av en annen som falt veldig i smak :-) Maten faller også veldig i smak her :-) De stor koser seg med grøten sin . Her er jente rumpe og gutt rumpe

01.12.20 . I går fikk de smake litt hundegrøt to ganger. Det er godt det. Merker også at de blir roligere av å få fast føde i magen. Sover lenger mellom melken da. Så det metter mer. Det er trangt i melke baren nå så når Allora legger seg ned for å gi melk må jeg passe på at alle får hver sin pupp. Det er så sinnsvakt trangt :-) I dag jobber jeg en del timer og Nina kommer å passer her fra jeg går  til Kjell kommer hjem . Da er de i trygge hender :-)Her er Jhode og gutt hode.

30.11.20. I dag er trolla blitt 2 uker gamle. Ny runde med klo klipp her :-)Trolla stor koser seg med mer plass. Med littg hjelp av meg med å løfte de helt ut på avisene når de våkner så går det fint :-) I går smakte de den første hundegrøten. En liten smak. Det var godt. I dag skal de få smake mer :-) Her er jente h fremfot og gutt høyrebakfot

29.11.20 Det var deilig med større plass. Allora satte også  pris på det. Så er det nå å lære å gå ut på avisene for å tisse å bæsje. De vakler seg over nå men glemmer litt at bakrkroppen også må være med og at man må vente med å tisse til hele kroppen er ute av teppet :-) Men det kommer :-) Her er alle så er det jente merket halen og gutt merket halen.

28.11.20 I dag må vi lage større plass her. Det er helt utrolig hvor store de er blitt å hvilken fart det er når det vrimler rundt valpe kassen- Allora må ha hjelp for å kunne legge seg ned når det yrer rundt bena hennes. Alle glipper med øynene nå men det er ikke lett å få tatt fine bilder enda. De kniper når det blitser :-) Her er Jente nakken og gutt nakken.

27.11.20 De vokser så det knaker her. Nå må snart åpne valpekassen slik at de får bedre plass. Vi håper å kunne vente til søndagen men det gJenstår å se :-) Flere  og flere glipper med øynene nå :-) Her er jente rumpe og gutt rumpe

26.11.20. I hele går å i natt har det vært lyder fra nabo rommet. Det synes Allora var merkelig at det var beby lyder der:-) Men med litt bestikkelser som tyggeben har det gått greit.De førtse har beguynt å åpne øynene nå :-) Her er gutt hode og jente hode

25.11.20 Ingen har begynt å glippe med øynene enda. Men øyen sprekkene blir mer å mer markerte :-) Dette er så spennende :-) Det er fart i de små kroppene nå. Ikke lett for Allora å legge seg ned når hun skal det. De aker seg bortover så hun må værekjapp med å legge seg ned når hun går opp i valpe kassen :-) Her er Jente merket fremfot og gutt merket bakfot

24.11.20. Klo klippwn gikk så det suste den. Flinke små troll det. Nå begynner det neste spennende . Å vente på at de skal åpne øynene :-) Jeg jobbet noen timer i går kveld mens Kjell passet hus og troll. Allora var i 100 når jeg endelig kom hjem igjen. Hun liker nok at jeg ligger ved siden av henne meste parten av tiden :-) Her er jente merket halen og gutt merket halen.

23.11.20. Det begynner å bli fart i de små når de våkner nå. Utrolig hvor fort de får akt seg rundt. De første har også begynt å vakle rundt på de små bena sine. I dag er de blitt en uke gamle. Det er mark kur og klo klipp på menyen i dag.  Hmf gleder meg til klo klippen er ferdig. Vil ikke tro de sitter roligmed de bittesmå tærne sine når jeg klipper :-) Her er jente merket nakken og gutt merket nakken.

22.11.20. En stille å deilig natt. tempen ligger rolig der den skal på 38,3 Deilig. Trolla spiser og koser seg og vokser så det suser. Allora er et matvrak å det er jo bra :-) Koser seg på turer ut å koser seg med trolla sine. :-) Her er Jente merket rumpe og gutt merket rumpe

21.11.20. Ting snur raskt fra kl 5 i går morges til kl 8 skjedde det ting. Jeg slappet litt ekstra av heldigvis i sengen fra 8.30 til 8 før jeg stod opp igjen etter den første økten kl 5. Plutselig hører jeg at Allora har veer igjen. Sjekker tempen å den er plutselig høy. Så full fart til veterinær. Vi tar bilde for å sjekke at det ikke er flere valper men heldigvis var det ikke det. Litt avfall fra fødsel som lå igjen å lagde trøbbel. Så hun fikk medisiner og vi lå der i 3 timer både hun valpene å jeg mens hun også fikk en pose med veske for sikkerhets skyld. Allora tok tingene helt med ro Og valpene kosa seg som de pleier med melk og vask. Men du så godt det var å komme hjem igjen. I går kveld var Allora i kjempe form igjen så da gikk vi en lang tur. Natten har vært rolig å tempen holder seg heldigvis normal nå. :-) Her er Jente merket på hode og gutt merket på hode.

20.11.20. I går ville Allora gjerne være med på litt mer tur en bare rett ut å gjøre i fra seg så inn igjen. Da tuslet vi en liten runde å hun stor kosa seg . Trolla sov godt når vi var ute å det tror jeg hun viste :-) Tia flyttet inn i nabo rommet her i går kveld og det funker bra. Allora virker trygg på at vi holder porten lukket slik at trolla er trygge :-)Her er Jente merket fremfot og gutt merket bakfot 

19.11.20. Trolla spiser godt å koser seg med verdens beste mamma :-) Hun vasker og ordner gir melk for så å gjøre alt om igjen. Nå kjeder hun seg litt når de sover å ligger å titter på de :-) Herlig å se på. Skakker på hodet når det kommer drømme lyder og virkelig nyter sine skjønne små:-) Her er jente merket halen og gutt merket halen.

18.11.20. Det å ligge å se på de skjønne små er bare helt fantastisk. De er bare helt nydelige. Allora er like rolig helle tiden  å vet  akkurat hvor hver valp er når hun legger seg ned. Det er så deilig når hun ikke stresser seg opp. For 10 er mange å det er fort gjort å legge seg på en liten tass. Her er Jente merket i nakken og gutt merket i nakken.

17.11.20. Allora stor koser seg med sine skjønne små troll. Hun er flink å vet hvor hun har alle sammen. Alle har lagt litt på seg siden fødsel. De spiser sover tisser og bæsjer :-) Vi har fordelt ut alle valpene nå. Så de som ikke har hørt noe nå må vente på neste valpekull som blir født  ca 27 november. Da kontakter vi alle . En tispe skal vi sette ut på for/del eie. hvis vi finner en familie i nærheten- Her er jente merket rumpen og gutt merket rumpen.

16.11.20.Allora har fått 10 skjønne troll. Fødselen gikk kjempe fint. Hun er så rolig å fin :-)Vi mangler to mor kaker å tror det er tomt. Men vi får følge med gjennom natten :-)Det er vi som har malt de med hvoie prikker slik at vi skiller de fra hverandre Her er Allora og trolla . De er store å fine. Ikke rart hun var stor :-)

Natten har vært ganske rolig. Allora har gravd litt å ordnet til i fødekassen noen ganger . Nå sitter hun å peser å er vel kommet i utblokkingen . Hun har spist litt å tar livet med ro. Vi venter :-)

15.11.20. Nå kl 12.40 er tempen krøpet ned til 37,1. Allora er like rolig  Nå er kl 11.25 å tempen er nå på 37,3 . Så håper den har tenkt seg videre ned i løpet av kvelden :-)

Allora tar livet veldig med ro. Vi gikk en lang tur i går. i snile fart så klart . For hun er stor å tung. Hun stor kosa seg på tur og jeg håpet jo at det skulle sette i gang noe. Men neida. Her slapper vi helt av. :-) Tempen sveiver fra 38 ned til 37 , 6 

14.11.20. Natten har vært rolig Magen til Allora er helt fin igjen og det er deilig. Tempen holder seg rundt 37,6- 37,8 . Hun har spist frokosten sin . Jeg ser det beveger seg på magen når valpene sparker nå. 

13.11.20 Allora er kjempe stor og rund. Måler  97 på det tykkeste og 82 på det tynneste .Og har de siste dagene  vært mye ut og inn hver natt. Litt løs mage og ikke plass til så mye av gangen der. Men hun har veldig lyst på mer å spise :-) Tempen holder seg stabil men håper den snart går ned å vi kan hilse på de skjønne som sparker godt i den store  magen. 

09.11.20.Da starter vi valpedagboken for  Allora sine valper. Foreløpig er de jo inne i magen ,men sparker godt :-) Allora er stor og rund. Hun spiser bra foreløpig og er på dag 56 i svangerskapet i dag. Fødsel er som regel fra dag 60 - 65. Kommer litt ann på når parring har funnet sted i forhold til eggløsning :-)Tempen har  krøpet litt under 38. Den var 37,7 tidligere i kveld. Den skal helt ned mot 36 for så å gå opp igjen før fødsel kan starte. Allorea målte i går 77 på det tynneste og 91 på det tykkeste .Her er Prinsessen med sin store mage


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!