Søndag 06 desember var det endelig tiden for valpetreffet for  Behagelige og Classiske trolla våres . I korona tider så må man jo være ekstra forsiktig å det var alle flinke på. Vi startet dagen med alle lydighets øvelsene man har på et valpe kurs. Som på plass sitt dekk stå gå pent bli og innkalling. Deilig å se at alle har god kontakt med sin valp å har jobber bra. :-) Så nå har alle mer verktøy med hjem for videre trening :-)

Etter en veldig god økt med forskjellige lydighets øvelser tente vi grillen og kosa oss med pølser :-)De som ville handlet også en del fra Musti med gode priser på dette :-) Så etter en god hvile pause viste vi felt søk og hvordan man lærer inn dette. Alle fikk prøve  en og en.

Alle klarte dette kjempe fint. Så nå er det bare hjem å øve. Tenk alle kom også inn med dummisen. Knall bra. Husk det er bare å ringe oss for råd å hjelp videre :-)Tusen takk for at dere tar så godt vare på trolla våres :-)

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!