24.02.19 var det endelig tiden for første valpetreffet for Xelente gjengen våres. 5 av 13 valper hadde tid og mulighet å dele denne søndagen med oss. Allora synes også det var kjempe trivelig å se igjen barna sine. Vi startet dagen med alle øvelsene man har på et valpe kurs. Litt mye å lære på en søndag men med bruksanvisning for videre trening hjemme så tror vi det går veldig fint for alle sammen.Vi har vært igjennom på plass sitt dekk stå og innkalling. Vi har også prøvd oss på vendinger og helt om.  Alle har kommet godt i gang å det var kjempe gøy å se :-) 

Valpene ble ganske så slitne etter nesten 1 1/2 times trening så da tok vi oss en lunsj med grill og kos. Trolla fikk kose seg sammen å leke å det var også populært.Vi hadde også fått låne med en del fra Musti som kunne handles til gode priser. så de som ønsket det gjordet det :-) Etter lunsj startet vi med litt håndterings trening og passivitets trening.

Etter denne lille økten viste vi felt søk og hvordan man lærer inn dette. Så fikk alle prøve- lett å lære inn å lett å trene. Bare å sette i gang. Valpene synes det var kjempe gøy selv om de var veldig slitne nå :-) Tenker de sover veldig godt i kveld. TUSEN masse takk for at dere tok dere tid å dele denne søndagen med oss og for den Fantastiske jobben dere gjør med barna våres :-)

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!