Søndag 22 juni . 2014 var det endelig tiden for det første valpe treffet med Elegante gjengen våres.

Kjempe spennende å se de små trolla igjen.8 av 12 troll hadde mulighet til å dele denne dagen med oss Å du så fine de er. Vi startet dagen med å gå igjennom de fleste øvelsene man har lærer på et valpe kurs. Det blir jo en innføring og slik at alle får prøvd men man har jo ikke kjangs til å lære alt dette i løpet av en kort søndag. Men alle sammen funket bra og var kjempe flinke. Så alle var flinke til å trene sine troll hjemme fra de flyttet fra osss. Det er så deilig å se :-)God kontakt og samhørighet mellom valpnene og sine familier.

Etter en god trenings økt hvor både valper og mennesker var passe så utslitte så tente vi grillen og kosa oss :-) Valpene fikk leke å kose seg sammen og gjett om de gjorde.

Når vi hadde fått litt pust igjen etter lunsjen så fortsatte vi med å vise felt søk ferdig innlært og alle valpene fikk prøve seg en og en på søk. Alle klarte detet kjempe fint . De avleverte også i fanget på Anita alle sammen :-) Bare å kose seg med cvidere trening av dette og lydighets øvelsene vi har vært igjennom. Husk det er bare å ringe for hjelp å råd videre.

Tusen masse takk til dere alle for en super jobb med barna våres. Og tusen takk for en flott dag sammen med dere alle :-)

 


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!