Valpetreff  for Skjønne Gjengen 27.02.11.

Dagen opprant med strålende vær når skjønne gjengen og lille frøken Actualis "Sara" skulle komme på valpetreff her. Med ull tepper utover bakken og dekken  på alle startet vi valpetrening med sitt ,på plass, bli ,dekk og innkalling. Dette var noe alle, selv lille Sara fikset bra. Gode familier har alle fått. Dette bar de godt preg av :-) Deilig for oss å se dette . Vi var også innom passivitets øvelser som roer ned hunden i stressa situasjoner. Samt å hilse pent på folk man møter. De fleste synes jo en liten valp er skjønn som hopper ,men det blir ikke helt den samme gleden av møtende folk med en 30 kg flat ung hund som kommer hoppende :-) Så dette er godt å få øvd inn i gode former.

Etter masse trening hvor valpene etter hvert begynte å bli ganske så slitne i topp etasjen så var det lunsj. Med pølse grilling og Ann Kristin som stod å stekte vafler. Godt jeg fikk vafel jern av Merethe og Tanya i bursdags gave :-)  Det smakte nemlig veldig deilig. Valpene fikk leke mens vi spiste og dette var gøy. Godt med denne sosialiseringen også.Vi fikk jo også god hjelp av Mie som føyk frem og tilbake foran valpene. Hun satte tydeligvis stor pris på at de var her på besøk. Det falt ikke like godt i smak for oss midt innkallings delen da :-)

Etter mat og utstyr fra Tempo hund og katt så viste Kjell og Lhea felt søk og hvordan vi trener inn dette. Da var trolla altfor slitne til å få lov til å prøve seg på noe mer. Men alle har fått med seg bruksanvisning med hjem. :-) Så det er bare å sette i gang :-)

Tusen masse takk til dere alle for den supre jobben dere gjør med trolla våres. Husk det er bare å ringe oss for videre hjelp å veiledning.

 


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!