Mandag 2 påske dag kom med strålende vær og valpetreff for Elegante gjengen. dessverre oppstod det syk dom hos flere så de ikke fikk deltatt. Hundene kunne liksom ikke reise alene :-) men tre hunder kom med sine eiere. Vi startet dagen med feltsøk og hvordan man gjør dette. Og alle tre fikk prøve seg. dette er noe som er gøy å holde på med så fortsett hjemme med dette. De synes det var kjempe gøy. Etter dette  fortsatte vi i hagen med klasse en øvelsene .

Alle har gjort en god jobb mnår de fikk valpen sin så det lå masse lagret på dataen på hundene :-) Kjempe gøy å se når eiere blir overasket hvor flinke hundene sine er :-)  dere har jobbet bra underveis så da får man lønn for strevet.Når vi hadde holdt på her en times tid også var hundene helt slutt kjørte . Så da var det lunsj for oss.

Etter lunsjen gikk vi igjennom en god del helstestell med hva man kan fikse selv hvis ulykken er ute på tur i fjellet samt ved orm bitt , diare, flått , forhudskatar o.sv. Etter dette tror jeg både hunder og eiere var ganske så slitne.

Tusen masse takk til dere for den flotte jobben dere gjør med "barna" våres. Husk det er bare å ringe hvis dere trenger hjelp og råd videre :-)


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!