Valpetreff nr 2 for Skjønne-Tindrende & Unike gjengen Søndag 16 oktober.-11 :-)

Søndagen opprant med herlig vær, og 12 herlige tenårings troll med familier tok seg tid til å dele denne søndagen med oss. Med så mange ungdommer av begge kjønn , 4 løpetidsdamer her i huset som var i hundegården inntil der vi trente , samt at Thiana også hadde løpetid , er det helt utrolig deilig at all lek foregikk uten noen lyd eller kjekkaseri mellom trolla. For noen herlige hunder dere har :-) Vi startet dagen med feltsøk hvor hver og en fikk prøve seg. Dette funket kjempe bra på alle. De søkte bra og noen hadde også flotte avleveringer. Så nå er det bare å trene vider. Dette liker de å holde på med.

Etter felt søket gikk vi inn i hagen å fortsatte med forskjellige lydighets øvelser som på plass, bli sittende , bli liggende, bli stående , innkalling og hopp over hinder. Alle har vært flinke til å legge inn grunn lydigheten og det er vi veldig fornøyde med.

Etter denne trenings bolken fortsatte vi med lunsj og grilling av pølser og kake spising for oss to bente. Samt dele erfaringer med hva ungdommene har funnet på under veis :-) Så gikk vi igjenom i forhold til helse stell med enkle ting man kan fikse selv ved både forhudskattar , kutt i labber,halelammelse. o.s.v Videre fortsatte vi med klipp av de som ønsket dette. Kjell lærte også Zalto å hoppe inn i bilen noe han ikke har villet gjøre tidligere. Nå kan han det :-) Mange ting som dukker opp underveis på vei til voksen hund og du så flinke dere har vært med barna våres. Fortsett slik og husk det er bare å ringe når dere trenger råd og hjelp. Tusen masse takk for en herlig søndag.

 

 


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!