.offcanvas-menu .offcanvas-inner .sp-module ul > li ul {display: block !important;}

05.12.19 .Kaisa tar livet veldig med ro nå. Vi kjenner godt det sparker inni den store magen. Maten må være veldig god helst ren vom . Da spiser hun godt Men det er nok trangt i magen nå så hun får mange mindre måltider om dagen.kaisa lot seg parre fra søndag til mandag uken etter så det er spennende å se når hun føder. Nå tør jeg ikke la henne være alene :-)  Jeg tror det er de siste parringene som er mest riktig i forhold til eggløsning men man kan jo ikke vite . Fra første parring er hun nå på dag  60 mens fra siste parring på dag 53. Vi følger henne nøye hele tiden å jeg sover sammen med henne på valpe rommet :-) 

01.12.19 Så starter vi nedtelling her før fødsel :-) Kaisa er i dag på dag 51 i svanger skapet. Hun måler ca 78 cm på det tynneste og 84 cm på det tykkeste. Hun spiser godt ,men vil helst ha en god porsjon vom i maten nå :-) Tygge pinner går også ned på full fart foreløpig. Hun koser seg med to ganske lange turer hver dag. Men farten den har minsket nå de siste dagene. Kaisa har vært her nå i 2 uker siden familien hennes er på ferie . Så hun har gått seg godt inn i huset her før fødsel. Link er veldig fornøyd med at Kjæresten hans bor her nå :-) De to koser seg veldig godt sammen. Kaisa og Link kan få både sorte og brune valper så det blir spennende å se hva som skjuler seg i magen hennes :-) Her er Kaisa mor :-)


© 2019. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!