Valpetreff for Zolide gjengen Søndag 06 januar 2013.

Endelig var dagen her da vi skulle treffe igjen Zolide barna våres. 6 av 11 valper hadde mulighet til å komme å det var jo kjempe gøy. De var jevne i valpe kassen og det er de jammen enda. Farmor AnneLise (eier til Viper) kom innom å tittet å ble også kjempe fornøyd med alle sammen. Det er blitt robuste ,elegante ,behagelige og hærlige valper. Med en kjempe fin kontakt med familien sin. Mamma Mollie med hele sin familie kom også for å hilse på barna sine. Tror hun synes det var veldig gøy å se alle igjen.

Vi startet dagen med å gå igjennom de samme øvelsene man får på et valpekurs. Som kontakt,På plass, sitt,bli sittende, dekk , stå  og innkalling. Kjempe flinke hele gjengen. Her har alle jobbet bra hjemme med sitt lille troll.Etter en god og lang økt med lydighet så begynte jo trolla på bli slitne. Da fikk de hvile  litt i bilene mens vi kosa oss med grilling og kake spising. :-)

Etter lunsj viste Kjell felt søk og innlæring av dette- Så fikk alle prøve seg på hver sitt felt søk.Kjempe spennende synes de alle sammen :-) Dummie er gøy :-) Så viste Kjell og Lhea litt fløyte bruk og hva man kan lære hunden videre. Så flere hadde lyst til å prøve seg på dette videre. Alle bar godt preg av masse kjærlighet og omsorg. Tusen masse takk for at dere tar så godt vare på "barna" våres. :-) Husk det er bare å ringe hvis dere trenger hjelp videre.

 

 


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!