Søndag 1 september var det endelig klart for valpe treff for Zolide gjengen vår :-)

Med 11 valper og 7  som hadde mulighet til å møte på valpe treffet så var det jo helt utrolig bra. Vi startet dagen med å gå igjennom alle klasse 1 øvelsene. Vi tar av oss hatten for denne gjengen. Maken til flinke valper og eiere. Alle hadde en kjempe kontakt med hunden sin og alle hadde trent flittig hjemme på alt vi har snakket om på forrige valpetreff.

Vi har vært igjennom sitt og dekk. Bli trening på alle disse  øvelsene, Innkalling, På plass,-kontak trening.Belønnings delen. Hvordan og hvor mye man skal belønne. Helt utrolig hvor flinke alle var.Når vi hadde jobbet en del med dette så gikk vi ned på stranden å prøvde oss på felt søk. Gjett om det var morsomt da :-)Myke bitt på alle sammen. Avlevering er noe man må jobbe litt mere med :-) Veldig gøy å vise frem dummien til alle sammen. :-) Etter denne trenings økten hvor alle ble ganske så slitne så grillet vi lunsjen og kosa oss med  sjokolade kake og eplekake. Nydelig :-)

Etter lunsj så hadde vi en runde med helstell ,med enkle ting man fint fikser selv hvis det skulle være nødvendig.Etter dette så klippet vi over alle som ønsket det. Samt gikk over klørne til alle.

Tusen masse takk til dere alle for en kjempe flott jobb med valpene våres.samt at dere hadde tid til å dele denne søndagen med oss. Det er så deilig når alle har kommet godt i gang med alt dette som vi ser som så viktig . Husk det er bare å ringe for hjelp når dere trenger det.:-)

 


© 2020. All Rights Reserved. Kennel Av-Zan-Iaz

Vi i Kennel Av Zan Iaz benytter informasjonskapsler (cookies) for å bedre forstå bruken av websidene våre. Ved å fortsette på sidene aksepterer du dette. Ha en fin dag!